چه ورزش هایی در کاهش استرس من موثرند و اضطراب و افسردگی را ازبین میرند
چه ورزش هایی در کاهش استرس موثرند و اضطراب و افسردگی را ازبین میرند
«عقل سالم در بدن سالم»؛ عبارتی آشناست که اغلب ما از کودکی آن را شنیدهایم و تحقیقات نیز از درستی آن حکایت دارند. بههمیندلیل اگر افسردگی یا اضطراب دارید، ورزشکردن میتواند در کاهش علائمتان بسیار مؤثر باشد.
بن مایکلیس، روانشناس و نویسنده، میگوید: «برخی باورها درمورد بیارتباطی سلامت ذهن و جسم غلط است. بدن همان ذهن است و ذهن همان بدن. وقتی که شما به سلامت جسمتان کمک کنید، درواقع به سلامت کل وجودتان کمک کردهاید. البته در صورت بروز مشکلات روانی قطعا باید با پزشک دربارهی روشهای درمان مشورت کنید. اما این موضوع بهمعنای بیتوجهی به ورزش نیست». تحقیقات نشان دادهاند که ۳ ورزش زیر بیشترین تأثیر را در کاهش علائم افسردگی یا اضطراب دارند. با ادامهی این مطلب همراه شوید تا بدانید کدام ورزشها به کاهش اضطراب کمک میکنند؟ . دویدن
چگونه عصبانیت کودک نازمان را کنترل کنیم وچگونه عصبانیت فرزندمان را مدیریت کنیم
چگونه عصبانیت کودکان را کنترل کنیم وچگونه عصبانیت فرزندمان را مدیریت کنیم
اگر کودک شما نداند که چگونه احساسات خود را مدیریت کند(مدیریت احساسات)، با بروز ناکامی و احساس خشم، بهسرعت شاهد لجبازی، بیاحترامی، پرخاشگری و قشقرق در او خواهید بود. عصبانیت در کودکان که میتواند به شکل دعوا و آزار سایرین دیده شود، نباید مورد غفلت قرار گیرد.
عصبانیت در کودکان با مشکلات تحصیلی، طرد از جانب همسالان و سلامت روانی ضعیف در سنین بزرگسالی ارتباط دارد. اگر کودک شما قادر نیست خشم و عصبانیت خود را کنترل کند، پنج استراتژی که در این نوشته به آنها اشاره میکنیم، به او کمک خواهد کرد که خشم خود را مدیریت کند
چگونه اعتیاد و وابستگی به شبکه های مجازی را در خود از بین ببریم
زمان کودکی دههشصتیها و قبل از آن، خبری از شبکههای اینترنتی رنگارنگ نبود. البته شبکههای اجتماعی و مجازی محدودی وجود داشتند و بسیاری از مردم نیز از آنها استقبال میکردند
اما داستان بههیچوجه به گستردگی وضعیت کنونی نبود. در دههی گذشته، نمیتوانستیم ثانیهبهثانیه با هر نقطهای از جهان ارتباط داشته باشیم. نهایت ذوق و شوق ما در استفاده از تلفنهای همراه، بازی بامزهای بود که ماری با خوردن بلوکهای مختلف، دراز و درازتر میشد.اما الان همه چیز فرق کرده است. بسیاری از ما بهشدت به فضای مجازی وابسته شدهایم. تقصیر ما هم نیست! تقریبا انجام هر کاری با این گوشیهای کوچک امکانپذیر شده است. در کسری از ثانیه از حال دوستان و خانواده باخبر میشویم، هر فیلم و آهنگی که بخواهیم در دسترسمان است. برای آموزش، ارتباطات، تفریح و تقریبا همه چیز، تنها کافی است به اینترنت متصل شویم و راحت به خواستهمان برسیم. چنین وضعیتی همانطور که بسیار باب دلوجان ماست، با نگاهی دقیقتر نگرانکننده نیز هست.
وسواس در کودکان دلبندمان به چه خاطر است و چگونه وسواس کودکان را درمان کنیم
وسواس در کودکان به چه خاطر است و چگونه وسواس کودکان را درمان کنیم
اختلال وسواسی جبری (OCD) نوعی اختلال اضطرابی است که بسیاری از کودکان به آن دچار میشوند. نشانههای وسواس کودکان شامل افکار و تصاویر تکراری است که به آنها وسواس گفته میشود و نشانهی دیگر، رفتارهای اجباری است که بارهاوبارها کودک آن را تکرار میکند (رفتارهای آئینی).
این اختلال میتواند بسیار ناتوانکننده باشد و در زندگی معمولی کودک اختلالات جدی بهوجود بیاورد. بااینحال درمانهای موجود برای وسواس کودکان میتواند تغییرات چشمگیری بهوجود آورد و علائم وسواس را کنترل کند. همراه ما باشید، میخواهیم دربارهی علائم وسواس کودکان و راههای درمان آن اطلاعات بیشتری در اختیارتان بگذاریم
تربیت کودکانی خوشبین که نیمهی پر لیوان را میبینند، کار سختی است؟ اگر کودکان خود را خوشبین تربیت کنید، در آینده شادتر خواهند بود و با چالشهای مختلف بهتر کنار خواهند آمد.
روشهای گوناگونی برای تقویت خوشبینی در کودکان وجود دارد. تأثیرات مثبت بلندمدتی که شیوهی تربیتی شما روی سلامت جسمی و روحی کودک میگذارد، بسیار زیاد است. (برای مثال میدانستید که افراد خوشبین به احتمال بیشتری نسبت به سایر افراد به ۱۰۰ سالگی میرسند). اما چطور میتوان افراد خوشبینی تربیت کرد؟ در این مقاله به روشهایی پرداختهایم که به کودکتان کمک میکند در آینده، زندگی را آفتابیتر و زیباتر ببیند: . شکایتکردن و غُرزدن را کنار بگذارید
گوشه گیری در کودکان چیه و چگونه می توانیم گوشه گیری فرزند دلبندمان را درمان کنیم
گوشه گیری در کودکان چیست و چگونه می توانیم گوشه گیری فرزندمان را درمان کنیم
برخی کودکان از احساسات خود حرفی نمیزنند و گاهیاوقات، حالتی دفاعی و پرخاشگر دارند. کمحرفی و گوشه گیری در کودکان بیانکنندهی چیست؟
سکوت کودک در اغلب موارد، رفتار غریزیِ محافظهکارانهای است که در نتیجهی پیشبینی احساسات دردناک ایجاد میشود. زمانی که کودکان احساس خشم یا شرمساری میکنند، یا حتی در مواقعی که از انتقاد ترس دارند، ترجیح میدهند که ساکت بمانند؛ این کودکان معتقدند که حرفزدن، تغییری در احساسشان ایجاد نمیکند و یا حتی موجب بدتر شدنش میشود.
سندرم سیندرلا چیست و چگونه می توانیم با سیندروم سیندرلا مقابله کنیم
سندرم سیندرلا چیست و چگونه می توانیم با سیندروم سیندرلا مقابله کنیم
عبارت «سندرم سیندرلا» را نخستین بار «کولت داولینگ» (Colette Dowling) در کتاب «سندرم سیندرلا: ترس پنهان زنها از استقلال» بهکار برد.
سندرم سیندرلا به معنی نداشتن استقلال و وابستگی مالی، عاطفی، فیزیکی و … زنان به مردان است. این مشکل به زنانی اشاره میکند که منتظرند شاهزادهای با اسب سفید از راه برسد و خوشبختشان کند! درواقع برخی بهطور ناخودآگاه دوست دارند، زیر چتر حمایت دیگران قرار بگیرند، چون از مستقلشدن میترسند. سندرم سیندرلا چگونه شکل گرفت؟
چگونه استرس واضطراب جدایی را در فرزند خود درمان کنیم
چگونه استرس واضطراب جدایی را در فرزند خود درمان کنیم
در سنین پایینتر، گریه کردن، کجخلقی یا داشتن دلبستگی دربرابر جدایی، واکنشهای سالمی هستند و مرحلهای طبیعی در فرایند رشد به حساب میآیند. اضطراب جدایی میتواند قبل از یک سالگی شروع شود یا پس از مدتی دوبارهa خود را نشان بدهد. حتی در برخی از موارد نیز تا ۴ سالگی ادامه پیدا میکند.
با این وجود، شدت و مدت اضطراب جدایی از کودکی به کودک دیگر متفاوت است. حتی اگر کودک شما کمی بزرگتر باشد، داشتن مقداری نگرانی دربارهی رفتن مادر یا پدر طبیعی است. شما میتوانید چنین مسئلهای را با صبر، استواری و اعمال محدودیتهای جدی اما مهربانانه برای کودکتان آسانتر کنید.
با این حال، برخی از بچهها با وجود تلاش پدر و مادر، اضطراب جدایی را برای مدتی خواهند داشت. این بچهها، تجربهای پایدار یا تکرارشونده از اضطراب جدایی شدید را در سالهای اولیهی مدرسه یا بعد از آن خواهند داشت. اگر این موضوع بیش از اندازه با فعالیتهای معمولی مثل مدرسه رفتن یا روابط دوستانه تلاقی پیدا کند و بهجای چند روز، چند ماه به طول بینجامد، احتمالا نشان از وجود مشکلی بزرگتر خواهد داشت، مشکلی به نام اختلال اضطراب جدایی. چگونه میتوان اضطراب جدایی «طبیعی» را کاهش داد
همهی ما با احساسات منفی مختلفی در طول روز مواجه میشویم. گاهیاوقات بهخوبی از پس این حسوحال بد برمیآییم و در برخی مواقع، اسیر سیاهی آنها میشویم. باید یادمان باشد که احساسات منفی از سوی منبعی به سمت ما فرستاده میشوند و نیزههای آن بهقدری تیز و بیرحم است که دفاع از خود را بسیار دشوار میسازد.
اولین قدم در راه حل مشکلات ناشیِ از احساسات بد، شناسایی دلیل است. مثلا گاهیاوقات، برخی از افراد در محیط کار و… شروع به ایجاد جوی منفی علیه ما میکنند. دلیلش این است که آنها با تمام وجود دوست دارند تا شهرت و اعتبار ما را خدشهدار کنند و زیرسؤال ببرند. در آن وقت ما باید بتوانیم رفتار هوشمندانهای از خود بروز دهیم. این نوشته را بخوانید تا دقیقا بدانید که چه باید کنیم.
منظور از بحران هویت چیست وچگونه بحران هویت را درمان کنیممنظور از بحران هویت چیست وچگونه بحران هویت را درمان کنیم
منظور از بحران هویت چیست وچگونه بحران هویت را درمان کنیم
احتمالا قبلا عبارت «بحران هویت» را شنیدهاید و میدانید بحران هویت به چه معناست. ولی این ایده از کجا آمده است؟ چرا افراد به این نوع بحرانهای شخصی مبتلا میشوند؟ آیا این مسئله فقط در سالهای نوجوانی اتفاق میافتد؟
این مقاله را بخوانید تا با بحران هویت بیشتر آشنا شوید. همچنین در این مقاله خواهید دید چطور میتوان مشکل بحران هویت را حل کرد.
عبارت بحران هویت برای اولین بار در کتاب اریک اریکسون (Erik Erikson) معرفی شد. اریک اریکسونِ روانشناس اعتقاد دارد تشکیل هویت یکی از مهمترین بخشهای زندگی فرد است.